-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Jengjalan di I-City (Lagi??)

Bismillahirrahmanirrahim..........

I-city lagi!! Apa la yg best sangat kan? Tapi budak-budak memang suke... mungkin sebab banyak lampu dan tempat perabih duit! hahaha.. Iye la.. Nak main mainan sume kene bayar.. Mana ade free..

Ni tak plan pun... lepas dinner kat luar haritu, anak-anak ajak ronda-ronda... so follow jer la... Tak tahu nak gi mana.. singgah I-City jer la... Since bukan hari cuti, tak ramai ler orang kat dalam tu... Kalau weekend sesak! Kalau hari kerja ni, best jer... Tak yah nak bersesak-sesak... tapi still ade la org...

We ols just pusing-pusing.. Tapi aku, pusing jap dah letih! Nampak sangat dah lama tak exercise... Wellahei... Jom layan photos udah!!


 Tgk lampu sampai nak ambik gambar pun susah..
 Belajar bawak kereta.. Kat jalan raya bahaya.. kat sini boleh ler...


 Jom jalan-jalan tgk lampu plak

 Ala-ala princess... naik kereta kuda.. kan?
 Nak jugak!






 Sebelum balik jom bergambar ngan Mr. Bean dulu... hehehe
 Syafiq TAKUTTT!!!!

3 Nukilan Rasa:

  1. Syafiq macam suka sgt je tengok lampu tu.. ๐Ÿ˜Š

    BalasPadam
  2. bawa anak2 jln tpt yg sama pun tak pe.. janji dorg hepi..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie