-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Cerita Kawin- Entry tertunggak lebih sebulan...

Bismillahirrahmanirrahim..........

Last weekend kakak aku dah selamat menjadi isteri orang... Alhamdulillah.. moga perkahwinan mereka diberkati... Actually tema pilihan kakak aku warna oren, tapi baju tak dek yang cantik. So tema pada pelamin, hantaran dan meja makan jer la.. Baju tak fix colour...

Aku as usual, jadi tukang gubah hantaran jer la... Jom layan sekitar majlis.... Gambar kamera tak dek bateri... so x berapa cantik yer..:(

Hasil 'keras tangan' aku..

 Pelamin- simple mengikut citarasa aku (boleh gitu?)
 Meja pengantin
 REady untuk akad nikah- makeup oleh aku.. jadi bidan terjun jer... huhuhu
 Majlis Akad Nikah di rumah Tok Kadi
 Selamat bergelar isteri dengan sekali lafaz... Alhamdulillah...

Next Day... Majlis persandingan.. Ni aku tak banyak capture gambar.. sebab bateri kamera dah kong!!











Semoga mereka berbahagia hingga ke syurga...

4 Nukilan Rasa:

  1. selamat pengantin baru.. =)
    suka la dgn pelamin tu..cantik.. pengantin pun sama..

    BalasPadam
  2. selamat pengantin baru.. semoga diberkati Allah selalu dan kekal bahagia hingga ke syurga.. cantik pelamin warna oren tu.. aiza suka.. :D

    BalasPadam
  3. Lega kan bila org yg kita sayang bertemu jodoh...alhamdulillah...

    Doa yang terbaik agar perkahwinan ini diberkati dan berpanjangan sehingga ke akhirnya...insyaallah...

    BalasPadam
  4. wahhh selamat pengantin baru

    wahh sama padan sama cantik

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie