-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Back to School

Bismillahirrahmanirrahim..........

Belum terlambatkan untuk aku ucapkan Selamat Tahun baru kan? Buat semua teman-teman. selamat tahun baru aku ucapkan.. Semoga tahun ini menjanjikan kejayaan yang cemerlang untuk kita dan dilimpahi dengan kasih sayang...

Anak-anak dah start sekolah balik kan?? Alhamdulillah... anak-anak aku pun dah bersekolah semula... So, this year 4 orang ler yang sekolah semuanya... Semua excited back to school. Tak ketinggalan Husna yang pertama kali menjejakkan kaki ke sekolah... Anak aku yang paling awal aku masukkan ke sekolah... yang lain semua 5 tahun baru aku masukkan ke taski... but she's earlier... 4 tahun dah kene gi sekolah.

Ni gambar yang hubby aku snap on their first day.... sebelum ke sekolah...



4 Nukilan Rasa:

  1. semua puteri2 belaka ? seronoknya depa nak gi sekolah,sempat snap lagi :)

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kak nampak muka excited nak pergi sekolah tu

    BalasPadam
  3. Nur Syafiq.. sorang jer putera.. yg kecik sekali :)

    BalasPadam
  4. Aku Penghibur... yup.. sume excited nak gi sekolah.. bosan kot dok rumah.. hahaha

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie