-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Loading Tak sudah!

 


Bismillahirrahmanirrahim..........



Bercinta aku nak update blog sekarang.. Mungkin sebab musim hujan kot.. Connection kat rumah alahai.. sangatlah menyedihkan.. Kalau bw pun x leh nak tinggalkan komen.. loading…loading…loading…. Wargh.. tension! Banyak ooo story nak share.. Terpaksa tangguh!!!

Hujan sangat lebat ketika ini.. mood dah naik boat.. so curik tulang jap! Oops.. kantoi!!

6 Nukilan Rasa:

  1. samalah,....asyik ada masalaha nak loading je

    BalasPadam
  2. Sabarjela.Adam pun hadapi masalah yang sama sekarang huhu
    New Entri updated : "Kau Bercuti kat mana ? "

    BalasPadam
  3. kitaorang kat ofis ni pulak memang internet prob sikit..tapi nasib baik dah ok balik..

    BalasPadam
  4. Kak Aina sellau update kat opis, bw kat opis balik rumah kalau dok ngadap benda tu lagi mau dia jeling2 nanti...ahahaa...

    BalasPadam
  5. salam jumaat.. sabar sajalah kak.. internet aiza pun sama juga.. mula pukul 6 petang hingga 12 malam mula dia slow.. lepas 12 malam hingga siang baru ok sikit.. aiza guna broadband celcom prepaid.. menabung sony dan ppz untuk kak.. :D

    BalasPadam
  6. kalau asik loading je, confirm close terus pagenya kan..hehe

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie