-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Craving for junk food!

Bismillahirrahmanirrahim..........

Kesian kat badan aku sekarang… Aku pun tak tahu kenapa.. pregnancy kali ni aku tak berapa nak makan nasi.. Tapi lebih kepada junk food.. Craving for somethings sweets.. Kalau makan nasi aduh.. cam makan angina jer.. telan sekadar buat syarat.. but no satisfaction.. Tapi cer bagi junk food cam cloud 9, burgers, wafer, chocolates.. confirm leh telan! Aiyakk!! Tak pernah la jadi camni sepanjang pregnancy yang lain..


Kawan yang rapat dengan aku memang tahu yang aku bukan suka makan coklat! Biasanya aku memang say ‘NO’ la bila diorang offer coklat.. but this time, apsal ntah.. teruk bebeno nak makan coklat.. Dah le aku ni overweight.. control..control… kang tak pasal pasal kene diabetes kang, naya…

Husband kata, maybe anak aku ni nak jadi cam omputih kot… nak makan western jer… Ni bukan symptom mengidam yer… tapi tekak lebih menjurus ke arah itu…. Scary aku! X pergi pun lagi buat confirmation ngan doktor… maybe tunggu masuk 3 bulan dulu kot… Tak planning ape pun lagi… Yang penting, pregnancy ni aku rasa pregnancy symptom tu teruk sikit… Pening.. loya… sakit pinggang.. memang menjadi-jadi… Yang lain tak ler seteruk ni kecuali anak sulung ler… Maybe bongsu dah kot!

Apa-apa hal pun, doa aku agar baby growth dengan sihat.. Buat teman-teman yang masih mencuba untuk mendapatkan cahaya mata, aku doakan semoga urusan kalian dipermudahkan… Amin…

p/s: doakan kami sihat yer… Mood berblogging dan ber fb kelaut..... kayuh slow-slow...

4 Nukilan Rasa:

  1. wahh pregnant anak yg ke berapa ni? tahniah2.. take care.. jgn mkn jajan byk2 sgt eh.. x bagus... huhu

    BalasPadam
  2. waahhh...pregnant!! tahniah...take care yer..jgn makan coklat byk sgt...tak elok..:)

    BalasPadam
  3. yg ke 6 dah deqla..

    betul tu... selalu tak camni.. skrg cam benda ni jer boleh telan pun... huhuhu

    BalasPadam
  4. Wow bestnye nak dapat bb lagi. Klw sy mmg x mampu kut nak ada anak ramai. Dgn kos dgn nak jaga anak anak lagi. Sy x de maid. Sume kena urus sendiri. Mmg sll la berperang bab bab anak nih.

    Tahniah

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie