-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Bakal Ahli keluarga Baru

Bismillahirrahmanirrahim..........



Welcoming upcoming new member in our home.. huhuhu.. Aku dah syak yang aku pregnant again! Sebab period tak consistent since last month and this month terus x muncul.. Tunggu jugak 2 weeks baru test.. The results is positive! Subhanallah… rezeki yang Allah berikan.. Walaupun Syafiq masih menyusu badan. Maklumlah… dia baru setahun 2 bulan kan! Tapi husband kata, tak per la.. dah rezeki…

So kene susun strategi.. Banyak benda nak kene upgrade la.. Supaya mereka lebih selesa.. anak-anak memang seronok jer bila mama bagitau mama pregnant lagi! Mama? Terima jer seadanya … Semoga baby growth dengan sihat yer..

11 Nukilan Rasa:

  1. Tahniah Mai...ramai lagi meriahkan... Tak sabar nak tunggu baby baru!

    BalasPadam
  2. Tahniah kak. Anak yang keenam kan?

    BalasPadam
  3. Terima Kasih ols.. Yer Uni.. anak keenam... ramai kan?

    BalasPadam
  4. alhamdulillah.. tahniah kak.. murah rezeki dengan kehadiran anak.. kak jaga diri elok-elok.. :D

    BalasPadam
  5. Doakan dia membesar dengan sempurna yer kawan-kawan... Takut jugak la kan...

    BalasPadam
  6. tahniah kak.. bahagia sgt bila ngk orang ramai anak...

    BalasPadam
  7. Jelesnye....nak ank lagi tp x larat dah. Nak masuk 40 dah nih..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie