-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

5 Month Sebagai SID

Bismillahirrahmanirrahim..........


Alhamdulillah.... 5 bulan aku sebagai Shaklee Independant Distributor banyak mendidik hati.. Tujuan asal aku join Shaklee sebenarnya hanya suka-suka sebab aku memang pengguna supplement shaklee.. Bila jadi member, aku mula rasa nak share kelebihan supplement Shaklee memandangkan aku memang consumer yang merasai sendiri kelebihan supplement ni.

Selepas itu, aku terfikir nak jadikan Shaklee sebagai sumber income kedua... Alhamdulillah! Selepas 5 bulan aku secara sahnya dilantik sebagai Supervisor Shaklee yang income mencecah 4 figure.. Sebenarnya sekarang, aku gembira sebab aku bukan saja dapat berkongsi produk yang berkesan untuk aku dengan orang lain...

Tak dinafikan, sebagai umat nabi Muhammad S.A.W, kita selalu diingatkan supaya tetap dengan habbatussauda dan madu.. untuk mengelakkan penyakit.. Aku memang consume both.. tapi Islam tidak pernah menghalang umatnya dari mencuba product lain sekiranya produk itu halal dan tidak diragui..

Tak kisah apa yang kita lakukan... niat kene betul... Kerana semuanya bermula dengan niat... Jom aku nak share pendapatan aku bulan ni... Alhamdulillah... Dapat membantu suami meringankan perbelanjaan keluarga dan membantu berusaha meningkatkan kesihatan mak yang menderita sakit buah pinggang.. Aku bersyukur sebab sekarang aku mampu membekalkan supplement untuk mak..


Sekiranya you ols berminat nak tambahkan juga pendapatan dan berkongsi kebaikan product dengan orang lain, boleh hubungi aku... Insya-Allah... aku akan bimbing sampai you ols berjaya :) Tapi, mestilah ada syarat-syaratnya....

Syarat yang simple tapi tak mudahnyer:-
# Boleh dibimbing
# Sanggup cabar keupayaan diri
# Mampu mendidik hati
# Berniat untuk membantu keluarga, diri sendiri dan orang lain

~ Kalau anda sanggup, Insya-Allah... anda memang sesuai bersama saya :) Details untuk membership leh refer DISINI

1 Nukilan Rasa:

  1. al-hamdulillah..tahniah atas rezeki..usaha lagi ye..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie