-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Trisystems Engineering Sdn.Bhd. listed in Enterprise 50

Bismillahirrahmanirrahim..........

Alhamdulillah.. selangkah lagi syarikat tempat aku bekerja meraih kejayaan... Our company dah berjaya menempatkan diri dalam Enterprise 50. You ols nak tahu apa itu e50 boleh terjah disini  http://www.e50.com.my/.

e50 ni terbuka kepada semua SME's company tetapi kene lah memenuhi kriteria dia yer... Aku ngan kawan-kawan saje ler.. tumpang glamer ambik gambar kat office... hahah.. layanz.. Bergambar kalahkan orang yang naik pentas!! hahaha.

Kat office pun jadi ler.... Janji boleh tumpang glamer.. hahaha

 








0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie