-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sabar Menanti Pengunjung Bertuah

Bismillahirrahmanirrahim..........




Tak sabar nak tamatkan pencarian pengunjung ke 30,000 aku ni.. As of now, total pengunjung dah mencecah 28K++ Insya-Allah.. sikit jer lagi nak sampai 30K.. Lama betul aku menunggu…  Nampak sangat blog tak berapa glamer kan?? Hahaha.. camne nak glamer.. tuan tanah pun tak berapa sempat nak blogwalking.. kadang-kadang blogwalking pun jadi silent reader jer.. sebab tak tinggalkan komen..

Kenapa aku tak tinggalkan komen?? Nanti aku citer sikit bab tu yer… You ols keep on visiting me… Insya Allah I will do the same… Sambil mengisi tabung kengkawan… J. Tak sabar ni nak tunggu pengunjung BERTUAH aku tu… 

p/s: Dalam hati berdebar sangat ni.. Nak tahu siapa yang bertuah tu.. Huhuhuhu
 

8 Nukilan Rasa:

  1. teringin nak jadi pengunjung bertuah tu..

    BalasPadam
  2. cemane nak jadi pengunjung bertuah tu? amik gamba ek bila cukup 30k?

    BalasPadam
  3. Insya allah aiza ... kalau ada rezeki tak ke mana

    BalasPadam
  4. Mama kaori, print screen pun blh, ambik gambàr pun blh

    BalasPadam
  5. Tak lama lagi dah tu Mai... Kak Aina ni dah pindah ke dept. floor jadi tak boleh seaktif dulu la nak bw dan update blog bagai. Rimas duduk dekat dgn bos dan kawan2 sedepartment yg bz body...uwaaa...

    BalasPadam
  6. Huhuhu... tak best la kan x leh nak aktif bw...

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie