-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Review Follower ke 150

Bismillahirrahmanirrahim..........
 
       Melangkau Garisan


Alhamdulillah.. hari ni follower aku dah 150 orang... Dulu rasa cam mimpi jer nak dapat follower more than 100 Rupanya tak mustahil kan... So, aku nak review sikit ar follower ke 150 aku ni...

Follower ke 150 aku ni nama glamer dia  MG schmidt. Unik kan?? Tinggal di KL dan bekerja dibutik. Wah.. mesti kretif orgnya.. profile picture pun comey jer....

First time terjah blog beliau, wah... kemasnyer.... simple but attractive... So, kalau free boleh la terjah blog beliau.... MG Schmidt

Jom eratkan silaturrahim sambil menambah kenalan :)

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie