-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Vivix Shaklee- Promosi November 2013

Bismillahirrahmanirrahim..........



Kalau bulan lepas promosi Shaklee Collagen Powder mendapat sambutan yang sangat hangat, ha.. bulan ni lagi hangat promosinya.. Apa promosi bulan November ni?? Promosi ni istimewa untuk pengintai-pengintai Vivix Shaklee diluar sana..

Pernah dapat feedback dari customer, yang terkejut bila saya bagitau harga sebotol Vivix Shaklee. Adoi.. memang boleh pengsan wooo….. memang mahal! Tapi hakikatnya, kelebihan Vivix Shaklee memang diakui.. Tak caya? Cer you ols google.. Banyak manfaat Vivix Shaklee yer.. Dengan rasa yang agak kemasaman, boleh ditelan ler… Tapi kenapa Vivix ni mahal? You all boleh terjah kat entry aku yang terdahulu pasal Vivix Shaklee.

Vivix Produk Terbaik Shaklee
Vivix dihasilkan untuk melambatkan proses penuaan dan juga merupakan antioksida. Kalau setakat nak awet muda, you ols boleh ambik Shaklee Collagen Powder jer.. Tapi kalau you all memang ambik banyak supplement untuk kesihatan dan juga consume SCP untuk awet muda, baik you ols try ambik Vivix. Kenapa? Jom aku citer kenapa yer..
Melambatkan Proses Penuaan  dan Mengawal Penyakit
Secara teorinya, penuaan berlaku disebabkan empat factor dibawah:

Kerosakan DNA -Secara asasnya, pemulihan DNA ialah konsep untuk menghidupkan kembali sel dan organ. Tapi tu mustahillah kan… Tapi kita boleh berusaha melambatkan proses kerosakkan tu. Kerosakan DNA tetap akan berlaku bila usia kita meningkat. Jadi nak tak nak, badan kita menjadi semakin lemah dan penyakit pun mulalah say ‘hi’ .
Perubahan Proses Genetic DNA – Bila usia kita meningkat, proses DNA untuk pembesaran berlaku, dan sampai satu tahap , sistem genetic ini bertukar kepada sistem pemulihan DNA. Kenapa? Sebab masa ni sel kita dah banyak rosak ekoran pendedahan kepada oksida dan bahan bahan yang tercemar.
Sel Mitochondria – Sel Mitochondria secara semula jadinya akan berkurangan dan menyebabkan kekurangan tenaga untuk sel berfungsi. Lama-kelamaan membuatkan organ dan tisu badan kita tidak berfungsi seperti biasa.
Advanced Glycation End Products (AGE Protein) -Semakin usia meningkat, AGE Protein akan dihasilkan dan memberikan kesan kepada fungsi organ kita. Kesannya organ kita tak dapat membuat kerja dan berfungsi dengan baik.
Ha.. sebab tu la bila kita semakin meningkat usia, mulalah rasa sakit badan la.. lenguh la.. tu sume kesan dari sel badan yang semakin merosot. Time ni la macam-macam penyakit nak singgah kan? Masa muda, kuat, gagah perkasa.. bila dah semakin meningkat usia, semua tu dah semakin berkurangan..


Mekanisma VIVIX SHAKLEE
Setelah faham konsep diatas, jom terjah plak bagaimana Vivix Shaklee ni berfungsi. Ada 4 mekanisma vivix shaklee ni berfungsi .
  • Mempertahankan DNA (defense )
  • Memberikan tenaga DNA (energy)
  • Memulihkan DNA (repair)
  • Meningkatkan DNA (performance)
Manfaat dan Testimonial
Aku nak share yang artis punya testimonial jer la… You ols kenal Ayu Raudhah? Yes! Cantikkan dia… Dia adalah consumer Vivix dari Shaklee. Tak caye?? Gi ler tanya dia.. J

Malas nak makan Vitamin ?
Senang je, suruh je diorang telan vivix sekali sehari. Takpun hadiah kanlah kepada kedua-dua ibu-bapa kita yang menjaga kita sejak kecil. Bagilah mereka vivix, supaya mereka kekal sihat dan bertenaga.

Nak harga Istimewa?
Boleh jer… PM saya yer

Ingin beli sendiri (Kredit Kad atau Debit Kad diperlukan)

Klik Disini

3 Nukilan Rasa:

  1. salam jumaat kak.. promosi akhir tahun la ya? singgah menabung nestle drumstick..

    BalasPadam
  2. Haiiii.. done follow sini no. 135,
    Jom singfah n follow teman yea..
    Ada GA best untuk disertai..
    Hadiahnya Awesome!!!

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie