-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Projek Kahwin- Menyiapkan dulang hantaran

Bismillahirrahmanirrahim..........



Insya-Allah.. lagi dua minggu kakak aku akan menamatkan zaman bujang dia… Sekrang dia tengah bz la untuk persiapan perkahwinan… Last Saturday, temankan dia gi Nilai 3 untuk cari barang kelengkapan perkahwinan…

Bunga telur pun beli yang ready made jer… kecuali dulang hantaran.. yang tu aku designkan… Since tema dia warna oren, so aku pilih dulang warna putih… Nampak cantik sikit kot.. oren ngan putih.. Ni la rupa dulang hantaran yang aku designkan… simple jer kan…  Nanti final touch aku update la lepas siapkan gubahan hantaran.. of course la 2 minggu lagi…

Hari ni kakak aku bawak balik kampung dulu ler dulang tu.. Sebab aku akan balik pagi Sabtu (30/11/13), sehari sebelum wedding.. risau tak sempat nak gubah sangat.. so basic dulang jer siapkan dulu… Ni la rupa basic dulang hantaran yang aku dah siapkan… Apa pendapat you ols? Gambar tak clear sangat sebab ambik guna phone cap ayam... hehehe

p/s: nampak tak butterfly tu? kesukaan aku sekarang... huhuhu

3 Nukilan Rasa:

  1. comel design dulang tu kak.. aiza menabung darlie.. :D

    BalasPadam
  2. simple2 pun ok..kalau sarat,tak nampak keasliannya...:)

    BalasPadam
  3. simple but nice
    tak lama dah tu
    kat mana nurinya tu.hihi

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie