-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Pekasam Daging

Bismillahirrahmanirrahim..........

Pernah tak dengar pekasam daging? Aku try semalam.. order online jer... Actually aku tak makan pekasam.. tapi sebab nama dia unik, aku try jer la.. Boleh makan la... Ni produk IKS... Nanti aku citer lebih lanjut.. sebab gambar tak download lagi...

 Source: Google 

Note: Sibuk dengan kerja dan preparation wedding sister this weekend.. Insya-Allah will try to blogwalking gak. Musim hujan internet connection kat rumah, memang poyo tahap gaban... mood bw pun hilang... x leh nak loading...........................

6 Nukilan Rasa:

  1. assalamualaikum...
    pekasam daging? tak penah makan ni.. camne nak beli ni?.

    BalasPadam
  2. First time dengar pekasam daging ni...masak cam ner Mai?

    BalasPadam
  3. pernah makan mase bulan puasa dulu..saya tak berapa gemar pekasam daging..ikan pekasam lagi sedap..:)

    BalasPadam
  4. owh..pekasam daging pun ada ye..

    BalasPadam
  5. Rasa dia cam daging goreng jer.. Masak pun cam masak daging goreng jer.. boleh la try...

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie