-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kenapa tak letak Testimoni Shaklee?

Bismillahirrahmanirrahim..........


Ada kawan, customer,  dan juga potential customer sering tanya aku.. apsal tak letak testimoni pengguna Shaklee kalau bagus sangat produk tu?? Aku memang tak suke menggunakan testimoni dalam attract customer atau potential customer. Sebab bagi aku, testimoni ni boleh jer nak reka. Sekarang ni dah canggih! nak taruk gambar before and after pun boleh pakai camera trick! So, dalam gambar nampak meletop! kat luar biasa jer... :)

Aku believe in the product. Sebab aku pengguna Shaklee dah lama sebelum join jadi SID. Kebanyakan feedback aku dapat dari customer adalah dalam bentuk verbal... Aku tulis semua feedback samada baik atau tidak.. Sebab kesan penggunaan produk ni bergantung juga pada badan seseorang... Ada yang sesuai, ada yang tak sesuai... Yang penting bagi aku, apa yang baik untuk aku, Insya-Allah aku recommendkan... Bukan hanya Shaklee.. tapi apa-apa pun..

So, mungkin aku akan come out with testimoni customer.. but not now.. Sekarang bagi aku senang jer.. you use it, you feel it and you share it!So far aku memang dah jatuh cinta dengan supplement Shaklee!

2 Nukilan Rasa:

  1. Oh macam tu ye kak? Sebab selalu tengok kebanyakan SID jual produk dengan testimoni, in a way that testimony sells the product. Tapi bagus juga cara akak ni sebab akak ada cara sendiri untuk menjual. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang testimoni helps to boost the sales sebab customer suka tgk results. Tapi x mo la ngan testimoni org jadi x percaya kat produk. Sebab lain org lain cara penerimaan badan mereka. Yg penting tgk dulu apa permasalahan kita.. then boleh recommend ikut kesesuaian... :)

      Padam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie