-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Super Family Day- Shaklee Supermommies Group

Bismillahirrahmanirrahim..........


Last weekend kami sekeluarga sempat join Family Day yang dianjurkan oleh Master Azlin dibawah group  Supermommies Shaklee. Group Supermommies ini juga merupakan group dibawah naungan PM Cery yang memang merupakan founder group Jutawan. Alhamdulillah... dalam kesibukan mencari mengganti maid aku yang dah berhenti tu, Allah permudahkan urusan kami.

Family Day kami berlangsung di De Palma Hotel Kuala Selangor.. Family Day ini bukan saja bertujuan untuk mengeratkan tali silaturrahim antara kami, tapi juga ada success sharing session dengan mereka yang telah berjaya. Banyak yang aku dapat dari sharing yang diberikan. Paling penting, suami dan anak-anak aku juga enjoy!!

Hari pertama selepas check-in kami ada acara untuk kanak-kanak dan ibu bapa... Acara termasuklah acara bawa bola dalam sudu, rebut gula-gula, musical chair, bawa kelapa guna gelung dan memancing botol... Lepas aktiviti kolam  dan malam we all ada light sharing and BBQ Dinner..

The next day we all ada sharing session. Mendengar sume citer success diorang buat aku teruja... and yang penting, tears!!! Kalau diorang boleh, kenapa aku tak leh kan???

Oklah... jom layan gambar aktiviti kami disana..

Seronok Syafiq dapat main rumputnyer... biasanya kat rumah tak de...


Budak-budak seronok kutip gula-gula
 

 Supermom and Superdad pun ade aktiviti yer... everybody enjoys.... Sporting la sume!
 Dinner, sharing & prizes giveaway..
 Success story sharing... Bukan mudah nak senang... tapi kemanisan yang Allah janjikan amat bermakna.

Alhamdulillah... aku memang masuk dalam group yang betul... Insya-Allah... aku akan membantu juga mereka diluar sana yang memang ingin merubah nasib mereka.... Peluang yang datang jangan kita sia-siakan kerana bukan selalu peluang itu berdampingan dengan kita. Grab the opportunities and let the times decide!

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie