-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Aku Bosan!

Bismillahirrahmanirrahim..........



Bosan ler hari-hari mengadap procedure.. Tapi nak buat camne, tu ler tugasan aku kat office. Bila otak ‘blank’ satu keje pun tak leh nak buat.. Mulalah buat benda bukan-bukan… surfing sana, surfing sini… Pastu bosan… bila bosan rasa cam tak dek benda nak buat.. kawan-kawan office tgk.. seronoknya tak dek kerja… Padahal diorang tak taw.. keje bertimbun.. Cuma tak buat jer… hahaha.. Sapa suruh surfing lagi???

Aku ni bukan jenis yang cover line kalau nak surfing ke, nak jalan-jalan kunjung blog kengkawan.. Nak kantoi ngan director pun kantoi la.. selalu dah sebenarnya… tapi tu la.. kalau dah buat salah.. bagi aku x yah la nak sorok-sorok.. Dah memang buat salah.. curik masa time keje… huhuhu..
Actually ni aku tgh tak dek idea ler ni… so update ler blog jap! Walaupun citer kosong…

12 Nukilan Rasa:

  1. Kak Aina tengah tak ada projek skrg, masa dok tingkat 13 memang selamba badak sebesar monitor tu akak buka internet tapi harini 1st day dok dept floor advisor tu lalau lalang je sebelah akak, MOD pun duduk seberang tu je biliknya...haissshhhh... Respect so kenalah kecik2 kan sikit blog tu...ahahaa...

    BalasPadam
  2. hahaha... tak kisah ler akak kan... tapi blog kene jenguk gak kan?? kalau tak.. x dek seri.. hehehe

    BalasPadam
  3. ni kes malas ke ape ni?? hahaha..

    BalasPadam
  4. sesekali mesti akan rasa bosan kalau mengadap benda yang sama dari pagi sampai petang.. ambil masa untuk bancuh air atau surfing internet untuk hilangkan bosan tu kak.. hehe.. menabung sunsilk.. :D

    BalasPadam
  5. hmm.. itulah.. kdg2 mmg bosan ngan keje kita.. ngadap mende sama hari2.. tp nak buat camne.. naseb blog boleh bkk.. hihi...

    BalasPadam
  6. hehe..samalah ngan IbuNoey..klau dah bosan tahap gaban nak ngadap keje,dok surfing la..kadang-kadang tetiba bos datang nk tgk dokumen..tapi IbuNoey tak dela nak sorok-sorok.sebab bos pun kadang-kdang surfing gak..;)

    BalasPadam
  7. biasa la kak. tipu la ada org keje xsurfing. ada masa otak ni tepu.

    BalasPadam
  8. Internet kat opis.. kompom la.. lain la gune typewriter kan.. Fiza pun cam tu.. klu duk ngadap kerje mau pengsan.. huhu

    BalasPadam
  9. Akk pun bosan kalau kat opis lama lama. Tp x leh nak bw sbb pc prob. Lagi la bosan. Tiap tiap hari tgu pkl 530.

    BalasPadam
  10. Kesimpulannya bukan saya sorang ler kan... huhuhu... Tapi kadang kadang cam hangin gak ler... kalau ade yg menegur cam dia tu langsung x surfing kat office.. padahal selalu kantoi tgk movie.. hahaha

    BalasPadam
  11. Saya pun sama jugak. Kadang-kadang bosan kat ofis, mulalah nak surfing, tapi keje banyak, line pulak tak clear. Sudahnya, sambung buat keje macam biasa. :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie