-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Tukar maid or send to Nursery??

Bismillahirrahmanirrahim..........

Dah lama tak update blog dengan penuh perasaan.. bukan ape.. mood agak ke laut kebelakangan nie… Sekarang ni tengah berfikir cam ne nak buat.. maid aku last keje Jumaat ni. Lepas ni nak balik Negara asal dia-kemboja.. So far aku ok jer ngan maid aku ni… dia rajin melayan karenah anak-anak dan cukup sayang kat budak-budak tu.. Tapi disebabkan keadaan kesihatan dia yang kurang memuaskan, elok la jugak dia balik Negara asal dia.. manalah taw jadi ape-ape kat sini, susah jugak.. Cuma bagi aku.. terfikir nak pakai maid ker nak hantar ke rumah orang semula.. 

Kalau hantar rumah orang, aku ok jer.. tapi budak-budak tu tak tahulah.. susah jugak terutama si Husna.. Dia susah nak rapat dengan orang.. Semalam cakap kat dia nanti duduk kat rumah orang dah buat bantahan besar-besaran dah.. huhuhu…Syafiq Insya-Allah ok, Cuma sebab aku masih breastfeed dia, so tak sure orang tu sanggup tak ambik.. Hopefully ok.. tapi kalau dia tak biasa dengan pemberian susu ibu, kene train la plak.. Insya-Allah… semoga Allah permudahkan segala urusan kami..

Layan gambar anak jap.. Syafiq pantang jumpa telephone.. mesti buat aksi ala-ala talking on the phone.. huhuhu
 bye.... hahaha
 Husna plak.. tak habis-habis main game.. huhuhu.. mama x suke ni main game banyak sangat..

2 Nukilan Rasa:

  1. Ermmm ssh kn nk buat kptsn. Moga dipermudahkn segalanya ye.

    BalasPadam
  2. Betul ibu Lala... Moga Allah permudahkan segalanya..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie