-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

Bismillahirrahmanirrahim.......... 


 Nak join?? Syarat dia sangat mudah... Boleh klik sini

7 Nukilan Rasa:

  1. good luck kak, senarai peserta dah update ^_^
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/assalamualaikum-semua-di-bawah-antara.html

    BalasPadam
  2. dri segmn sama..dah follow sini ^^
    http://kataubaid.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html

    BalasPadam
  3. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    good luck...

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen dan semoga berjaya kak.. :D

    BalasPadam
  5. BBL pun join jugak segmen ni. singgah nak wish gud luck ya

    My recent post : Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

    BalasPadam
  6. Good luck untuk semua yang join jugak yer :)

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum.. Eraz datang terjah meratau-rayau dari melalui Segmen: Pencarian Boglist Bulan November..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie