-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Nuffnang Blogbuster Campaign

Bismillahirrahmanirrahim..........


Kalau you ols sempat tengok video ampi pur- turn smelly to smiley.. tu video anak-anak aku.. Seronok 'casting' video ngan diorang utk Nuffnang Blogbuster Campaign... Campaign ni akan berakhir 20 October ni..

Actually ni first trial aku participate dalam blogbuster nie... Saje suke-suke.. Tak sangka plak approved sebab submit dah lama... You ols, jom support ramai-ramai :)

P/S: Aku tak faham kenapa reply button aku kat ruangan komen tu tak berfungsi.. Cam-cam cara dah aku try.. Tak jalan jugak... Huhuhu... Aku boleh post komen tapi x leh nak reply comment walaupun option tu ade.. Sedih nie... Tak leh nak reply comment kengkawan... :(

5 Nukilan Rasa:

  1. tahniah kak.. aiza tak pernah join blockbuster tu, selalu takde idea je.. hehe..
    reply button tu akak ada ubah kod ke?
    p.s: aiza menabung ford..

    BalasPadam
  2. Rasanya tak dek plak ubah kod... sedih ar... huhuhu
    p/s: thank aiza :)

    BalasPadam
  3. menabung ford disini..

    kak.. ayu xpenh lg join blockbuster tu.. mcm best jek..

    BalasPadam
  4. Seronok jugak buat blogbuster tu.. lagi2 bila video kita approved... try la sekali.. mesti tertunggu blogbuster yg lain.. cam akak sekarang.. :)

    BalasPadam
  5. tahniah kak
    kempen blogbuster kali nu kurang aktif
    jarang dipaparkan
    x seperti kempen blogbuster before
    gdluck kak..moga menjana earning lebih masyuk

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie