-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Jom support Campaign Blogbuster Saya!

Bismillahirrahmanirrahim..........


Since ada dua hari jer lagi nak habis campaign ni cam yang aku citer disini, jom sama-sama support campaign nie.. Camne nak support? you ols boleh play the video..

Camne?? Ha.. click jer kat nuffang ads sebelah kiri tu.. button vote cam gambar kat bawah ni... so, video tu akan dimainkan...


Dah support? Thanks you ols :)

3 Nukilan Rasa:

  1. salam jumaat.. aiza support advertisement lain.. ambi pur tak keluar.. aiza klik ford&digi.. :D

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie