-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Earning untuk Blogbuster dah masuk!

Bismillahirrahmanirrahim..........



You ols ingat tak pasal campaign blogbuster saya dulu? Dulu saya ada postkan disini. . Alhamdulillah.. dah masuk pun earning for the campaign. Seminggu diiklankan, saya berjaya mendapat RM12.00 untuk campaign tu… Bermaksud kira-kira 24 kali iklan tu ditayangkan.. Terima kasih yer kawan-kawan.. sudi menonton lakonan anak-anak cilik saya tu..

Bila inform diorang yang iklan diorang dapat RM12.00, terus mintak upah… hahaha.. Oklah.. next week mama bawak gi holiday jer… Kawan-kawan, kalau dapat peluang untuk blogbuster, boleh try yer… Kalau approved, memang masyuk…..

Kawan-kawan jangan lupa cuba yer...

4 Nukilan Rasa:

  1. tahniah kak
    alhamdulillah..rezeki
    yumida isi tabung nuff sini

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. terima kasih Yumida :)

    BalasPadam
  3. banyak juga tu.. tahniah kak.. singgah klik inti.. :D

    BalasPadam
  4. Lumayan gak kan aiza.. next time aiza leh try join blogbuster :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie