-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Blog Make Over

Bismillahirrahmanirrahim..........

Dah lama tak bersiaran kan? Insya-Allah.. akan cuba kejar masa untuk itu... If you ols notice.. blog aku tgh di make over kan??? Alhamdulillah.. aku mendapatkan khidmat Cik En.. So far aku berpuas hati dengan hasil kerja dia.. Blog ni tak siap sepenuhnya lagi... Insya-Allah... tak lama lagi ready yer...

Apa pendapat you ols dengan new look ni? Kalau you ols nak dapatkan khidmat  Cik En boleh la berkunjung ke blog beliau..

8 Nukilan Rasa:

  1. wah!! comel nyer blog sis.. :) pasni makin rajin nak berblog kan.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah lynn... tgh berperang dengan masa ni..

      Padam
  2. Balasan
    1. Harap tuan dia pun makin berseri gak.. huhuhu

      Padam
  3. tahniah kak.. semakin kemas dan cantik.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah aiza .. nak buat sendiri memang tak ar...

      Padam
  4. tak siap sepenuhnya pun, dah cantik dah ni..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie