-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Vivik dari Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim..........




Vivix Shaklee merupakan minuman campuran botani yang mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol? Ape tu?? Polifenal adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahan-bahan Vivix telah diuji secara klinikal dan paling penting HALAL.
Vivix Shaklee adalah antara makanan tambahan TERBAIK dari Shaklee.Amat sesuai untuk mereka yang mementingkan kesihatan dan pada masa yang sama berfungsi untuk menjaga kecantikan dan awet muda..  

Ramai yang cakap Vivix ni mahal. Sebenarnya sebotol Vivix boleh tahan selama 2 bulan dan yang paling penting, benefit yang boleh diperolehi dari sebotol Vivix.Sekiranya kita mengambil Vivix, sebenarnya kita tak perlu ambil vitamin lain sebab Vivix berfungsi melengkapi kesemua khasiat yang badan kita perlukan.. So tak perlu telan vitamin banyak-banyak.. Cukup dengan sesudu Vivix setiap hari.. Senang kan!

Jom tengok ape manfaat yang boleh kita dapat dari Vivix:

  • Membantu kita awet muda
  • menggalakkan kesihatan KESELURUHAN
  • menggalakkan kehilangan berat badan 
  •  meningkatkan sistem imun 
  •  menyokong kesihatan mata 
  •  membantu mengelakkan kanser
  •  mengurangkan risiko penyakit jantung
  • mengurangkan komplikasi kencing manis
  •  meningkatkan kesihatan arthritis & menyokong kesihatan sendi
  •  membantu kurangkan insiden bagi penyakit NYANYUK


Banyakkan manfaat Vivix??? Jom dapatkan sekarang! Ops.. sebelum terlupa, Vivix ni tak diuji kepada ibu mengandung dan menyusu badan.. So, kalau nak ambil Vivix, tu atas risiko sendiri.. Selain dari ibu mengandung dan menyusu, this product is highly RECOMMENDED!!

Ingin beli sendiri ?( Kad Kredit atau Kad Debit diperlukan)
Klik di sini

2 Nukilan Rasa:

  1. wah baguslah product ni. boleh cuba ni^^ adik nk turunkan berat badan secara semula jadi tanpa senaman n diet. ada x kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada dik... Boleh whatsapp/sms akak at 012-6629171 or email: farizatul2002@yahoo.com

      Padam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie