-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Supplement untuk Jantung- CoQ10

Bismillahirrahmanirrahim..........


Koenzim Q10 (CoQ10) merupakan supplement untuk yang mengandungi Vitamin E dan ektrak ‘Green Tea’ yang sangat bagus untuk jantung.  Dalam tubuh kita sendiri terdapat enzim CoQ10 tetapi semakin kita dewasa semakin menurun tahap CoQ10 didalam tubuh kita. Ini disebabkan kandungan kolesterol dan cara pemakanan kita.

CoQ10 membantu menghasilkan tenaga terutama di bahagian jantung supaya jantung kita dapat berdenyut dengan baik dan mampu membekalkan Darah dan oksigen ke seluruh badan kita.  Sebagai antioksidan, CoQ10 membantu melindungi arteri terhadap Pengoksidaan Lipoprotein Densiti Rendah (LDL).

Jom kekalkan kesihatan jantung kita dengan CoQ10! PM saya untuk details.



4 Nukilan Rasa:

  1. Tq atas suport...
    Tapi saya tak nampak dah saya pengunjung ke bape kat sini dari hp kecik ni....
    ╮(╯_╰)╭

    BalasPadam
  2. Aah ye sy bela sugar glider. Nk bela dia cam jaga budak kecik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rajin kan akak jaga Sugar glider.. Comel :)

      Padam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie