-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Set Berpantang Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim..........


Jom aku nak kongsi set berpantang Shaklee  yang selamat untuk bayi dan berkesan untuk ibu.. Ape yang ade dalam set ni dan fungsi setiap vitamin.


SET ASAS

1) Vitalea Iron Formula (a.k.a. multivitamin) (40 biji)
Vitalea ni lengkap dengan pelbagai jenis vitamin dan nutrien yang diperlukan oleh ibu yang berpantang, sebabnya masa berpantang banyak makanan yang perlu dielakkan makan (berpantang makan). Iron pula penting untuk tubuh sebab kita kehilangan banyak darah semasa bersalin.


2) B Complex (40 biji)
B Complex penting untuk menstabilkan hormon kita selepas bersalin, penting untuk mengelakkan kemurungan (meroyan) dan juga sebagai penenang (anti-stress).

3) Chewable Vitamin C (sebotol)
Vitamin C penting untuk memperbaiki sel tisu yang rosak akibat bersalin, mempercepatkan penyembuhan luka dan membantu pembentukan kolagen.


4) Zinc Complex (40 biji)
Zinc Complex ni bagus untuk mempercepatkan proses baik luka terutama luka dalaman (rahim). Selain itu turut mengurangkan masalah rambut gugur.

Optional (Tambahan)

5) OsteMatrix (120 biji)
Highly recommended untuk mengatasi masalah SEMBELIT. Berfungsi untuk
melancarkan sistem penghadaman dengan cara yang lembut.

6) Energizing Soy Protein (1 canister = 850 g)
Membekalkan tenaga kepada ibu dan membantu menambah kualiti susu ibu.

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie