-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Segmen Tinggalkan URL Blog/ Entry


Bismillahirrahmanirrahim..........

 Nak join? Klik Sini

10 Nukilan Rasa:

  1. Sis, gudluck.. kita pun nk join la.. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom pakat meriahkan... Syarat pun simple jer...

      Padam
  2. good luck.. deqla pun join jugak.. ;)

    BalasPadam
  3. fiza pun join jugak.. gd luck yer..

    BalasPadam
  4. Tumpang lalu.. Datanglah singgah blog saya..

    http://delafeesmagazine.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. THANKS sudi join segmen Yumida :)
    Sila semak penyertaan korang:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-tinggalkan-url.html

    BalasPadam
  6. salam..ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena nak UPSR ni..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie