-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Pemenang Untuk Besday Month Giveaway

Bismillahirrahmanirrahim..........


Alhamdulillah.. tamat sudah GA aku sempena bulan kelahiran kami… Aku menggunakan khidmat random.org kerana tak nak bias dalam pemilihan pemenang… hehehe… Sebab ada a few blogger yang dekat dihatikan… hahahaha.. Sila semak senarai peserta DISINI untuk no you ols..



Apa yang penting, komen dari teman-teman semua amatlah aku hargai… Rahsia disebalik GA ni ape?? Actually aku nak makeover blog (dah in-progress pun..) So, nak tgk ape yg patut aku buang and apa yang patut aku simpan… Insys-Allah.. aku akan minimizekan widget dan lebihkan kekemasan blog aku nie… Tapi tak sure bila boleh ready la.. Hopefully by this month end you ols boleh tgk rupa baru blog aku ;)



OK.. untuk pemenang GA tetiba je aku terfikir nak tambah lagi RM5 for another 2 winner…  dan pemenang bertuah adalah… 

RM10 CASH



RM5 CASH





Buat pemenang sila SMS / Whatsapp no akaun anda kepada saya CIMB or Maybank yer… beserta nama penuh dan blog address.. Insya-Allah.. transfer will be done ASAP sebelum aku berangkat ke KK. My number will be 012-6629171.

Top referral yang akan menerima hadiah saguhati dari KK adalah...

Boleh bagi postage address ke alamat e-mail aku yer.... beserta ngan phone no.. Hadiah akan aku poskan sekembalinya aku dari holiday :)

Buat semua teman yang lain, terima kasih sebab sudi luangkan masa join... :)

12 Nukilan Rasa:

  1. alhamdulillah
    thanks bebyk sis
    moga sentiasa dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  2. as salam sis
    td yumida de sent details guna email
    tp sent failed...so yumida sent ke fb sis

    BalasPadam
  3. alhmdulillah..
    thanks kak..

    sy dah email akak.. :)

    BalasPadam
  4. tahniah kepada semua pemenang :)

    BalasPadam
  5. wah,tahniah pada para pemenang..;)

    barulah lega dapat blogwalking..

    BalasPadam
  6. tag akk join segmen http://samdia.blogspot.com/2013/10/giveaway-barang-blog-exo-by-aimi.html

    BalasPadam
  7. salam kak.. sy dah email akak hari tu, email hyperforter@gmail.com :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie