-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

My Sister Engagement-30/8/2013

Bismillahirrahmanirrahim..........


Alhamdulillah.. kakak aku dah selamat bertunang pada 31/8/2013 (Sabtu) yang lepas… Kesibukan aku lately jugak adalah kerana persiapan pertunangan tersebut sebab aku adalah penggubah hantaran bagi pihak lelaki dan juga bagi pihak kakak sendiri.. hahahaha… Since bakal abg ipar aku tak dek sesiapa nak siapkan hantaran, aku volunteer jer la untuk buatkan hantaran bagi pihak dia… Insya-Allah, diorang akan meninggalkan zaman bujang this coming December… Doakan mereka ke jinjang pelamin yer…

Jom layan gambar hantaran yag sempat aku buatkan dan sekitar majlis di rumah mak aku- Teluk Intan…
 
Purple bagi pihak lelaki.. Tempat cincin akak sirih junjung
 Tuala..
 Kain Pasang
 Belah perempuan aku pilih teman pink + kuning.. Jambangan bunga lollipop
 Sumi Jelly manis.. hehehe
 Bahulu- Last minute (Tak sempat gubah.. taruk bunga jer)
 Fondant Cup Cake
 Tepak Sirih- Bukan aku gubah..
 Dari pihak perempuan

 Dari pihak lelaki..
Sekitar Majlis Pertunangan..
 Sibuk menyiapkan hidangan untuk rombongan
 Acara sarung cincin
 Salam.. jangan tak salam.. hehehe

 Makan kenyang-kenyang yer...


Alhamdulillah.... selesai sudah....



4 Nukilan Rasa:

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie