-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

My first CPUV from Nuffnang

Bismillahirrahmanirrahim.......... 







Alhamdulillah… setelah lama menanti finally dapat jugak CPUV campaign from Nuffnang… Actually this is my first entitlement on CPUV… Sebenarnya hairan kenapa unique visitor agak tinggi tapi x pernah dapat CPUV.. So hantar tiket ke Nuffnang minta tunjuk ajar…



Summary jawapan dari Nuffnang as below:-

1.       Kene increasekan unique visitor

2.      Make sure blog attractive

3.      Masukkan semua ads option from Nuffnang

4.      Bergantung kepada pihak yang nak bagi ads la.. So diorang akan review blog kita samada sesuai ke tak untuk ads mereka.

Setelah mendapat jawapan camtu, aku try to apply all those tips.. Alhamdulillah.. setelah menanti agak lama, finally it’s come. Buat rakan yang rajin terjah blog aku.. TERIMA KASIH BANYAK SEBAB SUPPORT. Sebenarnya CPUV tu sebagai bonus sebab nilai yang paling tinggi adalah aku dapat mengenali rakan-rakan baru.. Sungguh!! Seronok bila ada kawan yang ramai.. Insya-Allah, nanti boleh gathering boleh jumpa face to face.. Semoga Silaturrahim kita akan berpanjangan ke syurga..



p/s: Maaf kadang2 jadi silent reader tanpa sempat tinggalkan comment.. Kat rumah, internet connection sangat slow… so kalau comment yg submit nak kene buat ‘verification not a robot’, aku selalu skip sebab loading TERSANGAT lambat… Anyway, aku akan selalu visit you ols, walaupun sebagai silent reader.. Insya-Allah..

9 Nukilan Rasa:

  1. Tahniah...tahniah...

    Mai akak walaupun blog dah laam hidup tapi baru sebulan dua ni ja dpt CPUV.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah kak... rezeki kita kali ni :)

      Padam
  2. wah..dapat CPUV..rezeki tu..;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. IbuNoey.. org lain dah bertimbun2 kan.. kita baru nak merasa

      Padam
  3. tahniah..murah rezeki selalu.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima Kasih... Moga kita sama2 dimurahkan rezeki :)

      Padam
  4. tahniah
    rezeki bulan sptember
    moga akan dpt lbh byk cpuv lepas ni

    done isi tabung Nuffnang kat sini...selamat menabung :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima Kasih sudi terjah... Insya-Allah... teruja sebab first time kan!!

      Padam
  5. visitor unique perlukan agak agak berapa baru dikira consider?

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie