-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

MENCARI PENGUNJUNG KE 30,000

Please Scroll down for latest enry(Sticky Note)

~CLOSED~

Bismillahirrahmanirrahim..........


Saya mencari pengunjung yang ke 30,000. Pengunjung bertuah akan menerima Trial Pack Shaklee (Set Kesihatan Optimum bernilai RM80).

Syarat-Syarat untuk menerima Trial Pack Shaklee (Set Kesihatan Optimum).
  • WAJIB membuktikan anda pengunjung ke 30,000 dengan print screen seperti dibawah. Nombor yang dibulatkan mestilah 30,000. Ada entry di blog / FB anda mengatakan anda merupakan pengunjung ke 30,000 blog saya.Contoh print screen seperti ini.



  • Merupakan FOLLOWER blog saya.
  • Tinggalkan link entry diruangan komen ini.  

40 Nukilan Rasa:

  1. Balasan
    1. noted tu ayat ber'hantu' kat office akak.. hehehe

      Padam
  2. Wah..kene rajin singgah ni kak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yer Cik Alynn.. Rajin2 jenguk blog akak yer...

      Padam
  3. Tak sabar nak tunggu 30k tu... Kita lihat siapa yg kena...

    BalasPadam
  4. ala... siapa la yang bertuah tu kan... nnti announce ye!

    BalasPadam
  5. Tahnia buat dia yg akan bertuah tu!

    BalasPadam
  6. wah..bagus nih..manatau ada rezeki..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yer IbuNoey... melawat ler selalu yer... moga-moga ada rezeki

      Padam
  7. Assalammualaikum, hmmmm nak kena kerap datang sini nie hehehehe.

    white satu

    iskandarx.com

    BalasPadam
  8. salam sis.. jemput join segmen pencarian bloglist saya . ada GA jugak.. ;)

    BalasPadam
  9. tgk kat sebelah lmbt lagi tu..hihi.. sape la yg bertuah tu agaknya ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap-harap boleh jumpa pengunjung bertuah tu sebelum 21 September nie.. :)

      Padam
  10. berguna betul hadiah dia..cpt2 grab!! hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu.. sebab tu lama betul pencariannya.. hehehe

      Padam
  11. mcm mana dah jumpa ke? sape yg bertuah tu ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum lagi ... harap harap dapat la jumpa cepat..

      Padam
  12. Hye Assalammuaalaikum. Saya tag awak dalam 3 giveaway ni :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    BalasPadam
  13. hehe... bila la agaknya nak menjadi pengunjung bertuah tu.. hihi

    BalasPadam
  14. psstt.. kenapa ckp x smpt join segmen tu.. kan tamat 11 pm... means 11 mlm ni... ;)

    BalasPadam
  15. nie bergantung kt nasib nie.. hehe

    BalasPadam
  16. macam best ja segmen ni .tak pernah lagi terjumpa segmen camni sebelum ni..gudluck kak Mazatul dalam pencarian visitor 30000th..InsyaAllah saya..aha

    BalasPadam
  17. ok saya follow...follow me back ya :)

    BalasPadam
  18. alhamdulilah semkin hebat blog ini :)

    BalasPadam
  19. tawaran yang menarik... mana nak tau rezeki.hehehhe...

    BalasPadam
  20. siapa la yang bertuah tu kan.. :)

    BalasPadam
  21. Rezeki sapa yang dapat... Kena selalu visit this blog mana tau terkena no bertuah 30K tu

    BalasPadam
  22. saya ada print screen visitor ke 30000 dalam blog saya http://travellogdin.blogspot.com/2013/12/visitor-30000-blog-mazatulazura.html

    BalasPadam
  23. Alhamdulillah.. dah jumpa pengunjung bertuah :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie