-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kawan atau Sahabat..

Bismillahirrahmanirrahim..........




Source: google

Dalam hidup memang memerlukan kawan. Kadang-kadang tanpa disedari, kawan akan bertukar menjadi sahabat.. dan ada juga kawan yang hanya sebagai kawan.. pengisi masa lapang yang tidak memberikan impak yang besar dalam hidup.. huh! Statement.. boleh buat org terguris kan?? Tapi itulah hakikatnya…

Bagi aku, walaupun kita rapat dengan seseorang, ruang privacy masih perlu kita hormati.. Ntah.. tapi ade juga yang terasa bila rapat dengan seseorang, maksudnya tak ade ape yang perlu di’privacy’kan.. No for me.. We still need our own times.. Ada yg boleh kita masuk campur dan ade yang kita kene back off…

Kenapa aku tulis coretan nie?? Sebab ade org sentap dengan aku.. Mungkin sebab dia agak rapat dengan aku, so maybe expectation dia agar aku accommodate with her request.. Sorry.. sometimes, aku tak suke nak entertain org sangat especially when it’s involve my privacy.. So, lantaklah.. nanti kalau dia rasa nak cool down, tegur la aku balik.. Kalau selesa nak jauhkan diri.. I don’t mind.. Nampak kejam kan?? Tapi itulah yang terbaik untuk diri aku… and maybe for her also..

6 Nukilan Rasa:

  1. sabar ye akak.. xpe.. itulah asam garam dalam persahabatan... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. masih boleh follow 'wave'.. hehe

      Padam
  2. tak semua rahsia kita boleh share dengan sahabat baik kita especially hal yang berkaitan privasi.. harap mereka akan faham..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju Aiza... Tapi x semua orang faham kan?

      Padam
  3. hal sentap menyentap ni memang sering berlaku dalam persahabatan..tapi kita kena cool. privasi memang kena jaga..;)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie