-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

BESDAY MONTH GIVEAWAY

CLOSED

Bismillahirrahmanirrahim..........




Aku anjurkan GA bulan ni untuk meraikan bulan kelahiran aku dan anak-anak (Najwa &Huda). Sebab tiap tahun asyik share kek besday jer… so dah jimat belanjakan?? Hahaha… Jadi sempena bulan Kelahiran kami nie, aku akan bagi RM10 cash kepada seorang peserta bertuah… Bolehlah buat beli top-up ke, belanja kawan makan aiskrim ker… apa-apa jer la yang you ols nak buat.



Syarat penyertaan senang jer…

  • Merupakan follower blog aku.

  • Buat entry kat blog you ols mengenai giveaway nie- copy paste gambar yer..

  • Apa pendapat  you ols tentang blog aku. Cuma 3 option je aku bagi- Menarik, Biasa Jer, Bosan dan kenapa?- Ni mesti JUJUR key.. Kalau BOSAN mesti cakap BOSAN..

  • Tinggalkan link kat komen entry ni yer…

Seperti biasa, aku juga akan memberikan saguhati kepada Top Referral. Saguhati untuk referral akan aku beli di Negeri Sabah di Bawah Bayu… So, tunggu dan lihat ok…
Pemenang  akan diumumkan sekembalinya aku dari Negeri Dibawah Bayu pada 3rd October 2013 (Maaf la lambat sikit.. Sebab takut x sempat nak ber’blogging’ during holiday).  Pemenang akan berdasarkan cabutan bertuah…

27 Nukilan Rasa:

  1. nenot join :)

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/09/besday-month-giveaway.html

    BalasPadam
  2. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/besday-month-giveaway.html

    BalasPadam
  3. join..
    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/09/besday-month-giveaway.html

    BalasPadam
  4. http://walkstatic.blogspot.com/2013/09/birthday-month-giveaway.html

    join :)

    BalasPadam
  5. join

    http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/09/besday-month-giveaway.html

    BalasPadam
  6. alaa..rasa kemalasan melanda nak join GA..apepon..happy birthday to them.:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mama Kaori... untuk mama diorang gak ler... hehehe

      Padam
  7. http://superpapaya.blogspot.com/2013/09/besday-month-giveaway.html

    BalasPadam
  8. wahh menarik jugak nih..in shaa Allah smpt sy join.. btw, good luck utk GA awk...mesti meriah nanti.. ;)

    BalasPadam
  9. selamat ber GA n happy besday yer

    BalasPadam
  10. aiza join juga.. :D

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/09/besday-month-giveaway.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  11. http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/09/besday-month-giveaway.html

    BalasPadam
  12. mine :)

    http://mysweetfafafey.blogspot.com/2013/09/besday-month-givaway.html

    BalasPadam
  13. http://umikasum.blogspot.com/2013/09/besday-month-giveaway.html

    BalasPadam
  14. salam akak.. slmt hr lahir.. nanti lilynn join yer.. >.<

    BalasPadam
  15. http://kisahhatiekah.blogspot.com/2013/09/besday-month-giveaway.html

    BalasPadam
  16. Alorrr x leh nak berblog la kat opis. X leh la nak join..

    BalasPadam
  17. http://www.ibulala.blogspot.com/2013/09/jom-klik-sini-kalau-nak-join.html?m=1

    Join jugak walaupun dengan fon je.

    BalasPadam
  18. Semoga berjaya...singgah melawat site ^^

    BalasPadam
  19. selamat hari lahir dan selamat berGA :)

    BalasPadam
  20. Selamat hari jadi untuk Akak dan anak2.

    Saya join ye.

    http://www.mystorymory.com/2013/09/besday-month-giveaway.html

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum..

    Join..

    http://kenapaberblog.blogspot.com/2013/09/birthday-month-giveaway.html

    notie ms
    Tqvm

    BalasPadam
  22. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/besday-month-giveaway.html

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie