-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Aku dah Tua!!

Bismillahirrahmanirrahim..........

Sabtu lepas bersamaan 21/9/2013, genaplah sudah umur aku 35 tahun.. Dah tua kan??? Tapi dalam hati muda lagi.. huhuhu... This year tak dek sambutan besday... sebab kek pun beli.. Nak buat, kemalasan plak menebal... Insya-Allah.. nanti beli gak ar... untuk anak-anak aku.. Masih berhutang kek ngan diorang yer...

Potong kek ni, bukanlah nak ikut budaya barat.. tapi sekadar ingin menerapkan rasa saling menghargai antara anak-anak.. dan diorang indirectly dapat ingat besday ahli keluarga.. So, mestilah kene ada event.. walaupun sekadar antara ahli keluarga...

My hubby this year hantar e-card ok.. Then hadiahkan aku dua helai tudung yg aku suke.... Actually hubby nak belikan pokok ros.. sebab aku suke tanam roses.. tapi aku mintak tudung sebab aku berkenan dua helai tudung.. tapi tak mo bayar sendiri...

Dialog akungan husband:

Aku : Abg.. nak beli tudung dua helai, tapi abg bayar yer.. hadiah besday..
Abg: OK...

hehehehe... kesimpulannya, dapatlah 2 helai tudung sempena besday aku nie... Actually, hari ni dtg keje, dapat kek besday jugak!! nanti aku upload gambar kek yer ;)

Surprise e-card from husband . Thanks dear! Dah tua rupanya aku.. huhuhu..



4 Nukilan Rasa:

  1. Ada jugak bagi e-card kak Aina la ni bufday pun husband hantar sms jerk...ahahaa...

    Hepi belated bufday Mai...moga setiap impian akan menjadi kenyataan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. SMS ayat power la tu kak... hehehe... Tak kisah ape pun, janji diorang ingat jugak ;)

      Terima kasih kak Aina;)

      Padam
  2. selamat hari lahir sis.. belom tua lagi.. dah matang jer.. :)

    BalasPadam
  3. hapi belated birthday,kak..hehe..tak tua lagi tu..baru 30's

    barulah lega dapat blogwalking..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie