-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Set Budget (Set Kesuburan Minimum Shaklee)

Bismillahirrahmanirrahim..........






Ingin menimang cahaya mata memang impian semua insan yang berumahtangga.. Tapi kadang-kadang kita merancang, Allah juga yang menentukan.. Tapi, kita sentiasa digalakkan agar berusaha.. Banyak faktor yang menyumbang kepada kegagalan mendapat cahaya mata.. Salah satunya kurang subur. Kurangnya kesuburan bukan hanya pada wanita, tetapi juga kepada lelaki.. Sebab itu set kesuburan yang ditawarkan oleh Shaklee merangkumi untuk wanita dan juga lelaki…
 Aku nak kongsikan ini merupakan set minimum untuk set kesuburan. Yang mempunyai kekangan kewangan, boleh cuba consume set ni yer…Kita BERUSAHA, BERDOA dan BERTAWAKKAL.. Insya-Allah.. Allah akan memakbulkan doa dari hambaNya.. 
 So, aku kongsikan secara ringkas set yang paling minimum untuk kesuburan. Tapi ingat,  pengambilan set asas (Vitamin B complex, Vitamin C dan Vitalea aka Multivitamin) sangat membantu juga dalam memastikan kesihatan badan yang optimum! Kalau badan sihat, Insya-Allah… vitamin pun senang diserapkan dan benefit cepat dirasai..
 

Bagi yang mempunyai kekangan kewangan, Insya-Allah aku boleh bagi harga special.. Kerana tujuan aku adalah untuk berkongsi sesuatu yang baik untuk aku, dan moga baik juga untuk mereka diluar sana ..



8 Nukilan Rasa:

  1. Balasan
    1. hehe sori kak..set produk ni,berbentuk kapsul atau bancuh jd air?

      Padam
    2. Ooo... set ni jenis pil.. agak besar tapi senang jer nak telan..

      Padam
    3. mcmtu...insyaAllah...kalau masih belum ada rezeki dalam 2 3 bulan ni, nanti try

      Padam
  2. Kalau untuk set breastfeeding akak ambik set C. Boleh refer sini.. http://mazatulazura.blogspot.com/2013/07/aku-shaklee-set-breastfeeding-untuk.html

    Tapi untuk trial pack pun ade.. Kalau minat sms akak yer..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie