-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sambutan Aidilfitri 2013- Trisystems Group of Companies

Bismillahirrahmanirrahim..........


Majlis Rumah Terbuka Trisystems tahun nie berlangsung di Dewan Guthrie, Bukit Jelutong.. Biasanya every year just buat kat HQ office which is in my personal opinion and personal preference, aku lebih suke la… tapi this year boss nak ambik mood raya kot.. so event berlangsung di Dewan Guthrie, Bukit Jelutong…

Tema tahun nie ‘makan nasi arab’.  Hahahaha.. kenapa aku cakap camtu? Sebab masa event buka pose pun makan nasi arab jugak… So, this year tak dek kambing golek ar..  Anyway, majlis berlangsung dengan jayanyer… Jom layan gambar 2-3 keping yang sempat aku snap..

Antara sajian yang terhidang.. Char Kuey Teow
 Antara sajian sampingan- 'Pot Luck Concept' from every floor
 Sajian Nasi Arab dari Sahara Tent- Plaza Masalam Seksyen 9, Shah Alam
Seronok 'melayan' makanan...




Sesi karaoke pun ada..


and my big family with fan... hehehe...






3 Nukilan Rasa:

  1. Syoknye makan makan. Kiter pun tahun ni buat jamuan raya kat opis je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kami biasanya buat kat opis.. tapi tahun ni kat dewan.. Kat opis lagi best kot! :)

      Padam
  2. wah..meriahnya sambutan hari raya..;)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie