-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Pemenang Ramadhan Give Away

Bismillahirrahmanirrahim..........

Alhamdulillah.... selamat sudah membuat cabutan bertuah untuk peserta-peserta 'Ramadhan Give Away'. Kalau banyak budget teringin nak bagi kat semua.. tapi apakan daya... Mungkin lain kali yer...

Jom tengok senarai peserta yang bertuah......

Kertas yang mengandungi semua senarai nama peserta
 Salah seorang 'pencabut' undi

Peserta yang bertuah adalah.........

HADIAH SAGUHATI


  1. http://mahiraridzuan.blogspot.com/2013/07/ramadhan-give-away-by-mazatul.html
  2. http://farhan-kenalihidupini.blogspot.com/2013/07/ramadhan-give-away.html
  3. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/07/ramadhan-give-away.html
  4. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/07/ramadhan-give-away.html
  5. http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/07/ramadhan-give-away.html

GRAND PRIZE


Peserta yang bertuah adalah
*
*
*
*
*
*
*
*

 Tak lupa juga seperti yang aku janjikan... TOP REFERRAL untuk kali ini adalah......


 Top Referral akan menerima perfume Avon- Haiku
 

Kepada rakan-rakan yang lain, terima kasih kerana sudi memberikan support kepada GA ni.. Insya-Allah, next time saya anjurkan lagi yer...

Note: 
Buat semua yang bertuah, sila e-mailkan alamat untuk penghantaran kepada saya melalui farizatul2002@yahoo.com
 

14 Nukilan Rasa:

  1. Wah.. alhamdulillah.. sy terpilih..
    Tahniah pada pemenang yg lain..

    BalasPadam
  2. alhamdulillah, terima kasih ya.. tahniah juga kepada pemenang yang lain.. :D

    BalasPadam
  3. wah menang jugak...rezeki2...thanks

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah menang terima kasih kerana menganjurkan GA ini. Done hantar details di email :)

    BalasPadam
  5. Xde rezeki. Tahniah pemenang :D

    BalasPadam
  6. congrats to all winners...sy x menang :p

    BalasPadam
  7. Tahniah kepada pemenang! Wahh seronoknya dapat hadiah :D

    BalasPadam
  8. Wah seronoknye. Tp x menang pun..

    BalasPadam
  9. tahniah buat smua pemenang.. xde rezeki kali ni..huhu

    BalasPadam
  10. Untuk rakan-rakan yang sudi meluangkan masa join GA saya, cuba lagi lain kali yer.... :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie