-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Join QR Mini GiveAway

Bismillahirrahmanirrahim.......... 



Dah lama bersawang kan blog aku nie... Ampun!!! Tak sempat nak update.. Insya-Allah.. akan berusaha untuk update dan blogwalking yer... Buat kawan-kawan yang meninggalkan jejak... Insya-Allah, saya akan menjenguk ke sana walaupun sebagai silent reader....

Hari ni berkesempatan nak join GA dari Qasih Rania. Aku kenal sebagai rakan blogger tapi tertarik untuk mengetahui perkembangan beliau dari masa ke semasa... Jom la ramai-ramai meriahkan GA nie... Nak join boleh KLIK SINI. Tarikh tutup adalah hari ini...

1 Nukilan Rasa:

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie