-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Happy Birthday Kakak- 9 years old

Bismillahirrahmanirrahim..........


Entry tertunggak…  Cam sibuk sangat kan sampai taksempat nak update story nie.. huhuhu.. Kuabadikan kenangan ini untuk anak sulung kami- Nur Qistina Wafa sempena ulangtahun kelahirannya pada 18 August yang lepas.. Happy Besday Sayang.. Semoga menjadi anak yang soleh dan membanggakan agama, negara dan kami semua…
Alkisah sambutan besday nie sebenarnya unplanned… Dia memang tunggu untuk celebrate besday.. Tapi kami tak ler plan nak sambut besar-besaran.. biasanya potong kek kami  anak beranak jer… Since dia nak ajak kawan-kawan, aku ingat nak buat open house terus.. tapi  keletihan balik dari kampung pun x habis lagi, so cakap kat cik abang tak jadilah nak buat open house… So, tak dek la planning nak ajak makan-makan kat rumah…  Sehari sebelum besday, dia kata nak potong kek.. Kek nak mama buat sendiri.. Biasanya dia mintak beli jer.. this year nak suruh mama buat sendiri la.. aduh!! Disebabkan bahan-bahan memang dah sedia ada dirumah, so aku ok jer la…
Pastu dia kata nak ajak kawan-kawan dia datang makan..  Hmmm… oklah.. so aku masak ala kadar jer la… setakat termampu.. Yang penting time raya so kenelah hidangkan kuih raya.. Alhamdulillah… tercepai jugak hajat dia nak panggil kawan-kawan datang makan sempena birthday dia… Jom layan gambar sekitar sambutan besday dia…

 Kek besday hasil tangan mama- tema sesuka hati.. hehehe
 Coklat Chip Cup Cake- Juga hasil tangan mama..
 Posing time... sebelum kawan-kawan datang..


 Get ready nak potong kek..




 Selesai sudah... puas hati...

8 Nukilan Rasa:

  1. Happy birthday kakak. Moga jadi anak solehah dan berbakti kepada ibubapa, agama dan negara...

    BalasPadam
  2. selamat hari lahir yang ke -9.. semoga dipanjangkan usia dan jadi anak yang solehah.. :D

    BalasPadam
  3. camat hari lahir kakak.. bertuah dpt mama yang penyayang.. wahh sedap nampak kek tu mama.. ;) sis.. GA tu belom over lagi,, blog under construction,, hihi ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks... La.. ingatkan dah over... Insya-Allah.. nanti ptg akak jenguk yer..

      Padam
  4. happy birthday jugak.. sedapnya kek2 tu.. hmm :D
    terliur plak.. heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Munirah.. nampak jer sedap.. hakikatnyer cup cake jugak jadi pujaan.. hehehe

      Padam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie