-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Cerita Kad Raya

Bismillahirrahmanirrahim..........



Hari ni bersiaran dari office.. Huhuhuhu.. internet kat rumah, Masya-Allah… sangat lambat ok.. end up fed-up and just turn off.. Nak blogwalking pun susah key.. Nak loading page asyik error jer.. ape kes??

Tahun ni dapat kad raya from my daughter Kakak and Kak Ngah.. Yang seronoknya diorang hand made kad raya masing-masing… Sebagai ibu.. terharu sangat bila anak-anak bagi kad raya kan?? Sayangnyer tak dapat nak upload gambar kad raya yang diterima…. Sedih-sedih……

Hari ni terima kad raya dari rakan blogger  Cik En… Seronok sangat!! Tapi sayang ler… sebab maybe masa posmen hantar surat tu time hujan kot… So dah kebasahan sikit kad tu dan tulisan dah smear sikit… Tapi muka cun Cik En still maintain.. Sama jugak la… tak dapat nak upload gambar kat sini… 

Memandangkan dah ramai yang bercuti, aku jer yg dok keje lagi nie… aku pun nak ambik mood raya la jugak… hehehe… Sebagai ‘safety practitioner’, as usual.. pesanan aku berayalah berpada-pada.. jangan sampai bertukar menjadi tragedy.. Sentiasa ingat orang yang tersayang dan kawal emosi selalu….



Maaf Zahir & Batin… Semoga kita dipertemukan lagi di Ramadhan yang akan datang.. AMIN…

6 Nukilan Rasa:

  1. seronoknya dapat kad raya.. selamat hari raya aiza ucapkan. :D

    BalasPadam
  2. Samalah ye. Selamat hari ry. Maaf zahir dan batin. Hr ni kite pun keja lagi. Sok baru start cuti. Hr jumaat baru balik kpg.

    BalasPadam
  3. selamat hari raya.
    jemput join qr minigiveaway saya esok ye :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie