-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Set Kecantikan


Bismillahirrahmanirrahim..........


 Source: Google

Aku percaya, dalam dunia nie semua orang nak memiliki kulit yang cantik, bersih dan berseri.. Aku di zaman remaja juga tak terlepas dari masalah jerawat yang memalukan dan merimaskan… dan yang paling susah nak jaga, jari jemari yang sangat ‘gatal’ nak picit segala makhluk asing di muka tu… Huhuhu.. dapat picit memang puas la.. tapi timbul masalah lain plak! Argghhh… parut hitam mula menjelma… huhuhu

Masa tu mulalah nak try produk kecantikan yang ade dipasaran.. segala jenis krim nak pakai tanpa mengambil kira kandungan didalam produk tu kan! Maklumlah… hasrat hati nak cantik cam orang lain… Disebabkan aku memiliki kulit muka yang sensitive, bukan boleh senang lenang jer try produk kecantikan kan… Dah ade masalah lain plak… Kulit menggelupas, pedih, dan paling sedih bila kulit makin berminyak.. Then aku buat keputusan STOP!. I go for natural… Maksudnya aku lebih suka menggunakan telur dan madu untuk mengatasi segala masalah kulit tersebut…

Alhamdulillah… ambil tahun jugak la nak recover balik kesan-kesan bahan kimia ke atas muka aku tu.. Tapi, bila dikenalkan dengan Shaklee semasa menyusukan anak dulu.. in directly product yang aku consume menyumbang juga kepada kulit yang lebih bersih dan bebas masalah! Tipulah kalau cakap jerawat dah tak timbul.. Kadang-kadang naik jugak, especially bila tak cukup tidur… Tapi jerawat tu cepat jugak hilang dan yang penting parut semakin berkurangan kulit lebih bersih.

Jom dapatkan Set Kecantikan  dari Shaklee untuk kulit yang lebih bersih dan berseri… Bukan setakat mendapat kulit yang cantik, tapi juga secara tidak langsung kita lebih sihat dan cergas!





SET KECANTIKAN SHAKLEE
Vita-E Complex + B-Complex + Vita-C

Dan untuk regulatekan hormone dalam badan dan mengurangkan kesan PMS, boleh diambil bersama

GLA Complex + Omega Guard

Jom bersihkan dalaman untuk luaran yang lebih berketrampilan

 
 

2 Nukilan Rasa:

  1. selamat hari raya.. semulajadi yang terbaik..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/terima-kasih-hadiah-ga-dan-kad-raya.html

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie