-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Salam Aidilfitri

Bismillahirrahmanirrahim..........

 
Sekarang dah trend sume hantar ucapan hari raya menggunakan e-card... Termasuklah company tempat aku bekerja.... Tak seronok la guna e-card.. feeling dia tak sama cam bila dapat kad raya dulu-dulu....

Anyway, aku pun nak ucapkan Salam Aidilfitri buat semua... Mohon ampun & maaf diatas semua salah & silap sepanjang perkenalan kita.. Sentiasa berhati-hati semasa musim perayaan ini... 

7 Nukilan Rasa:

  1. Selamat hari raya maaf zahir dan batin Mai. Balik Perlis dok?

    BalasPadam
  2. Balik Perlis malam raya, Raya kedua dah balik Kelantan kak...

    BalasPadam
  3. kat jabatan Noey pun sama..tiap ari ada je e-card..

    BalasPadam
  4. Selamat hari raya aidilfitri.maaf zahir batin

    BalasPadam
  5. selamat menanti lebaran yer sis..
    my mom asal kelantan jugak.. >.<

    BalasPadam
  6. selamat hari raya aidilfitri.. mohon ampun maaf jika terkasar bahasa atau tersilap komen sepanjang perkenalan kita di alam maya..

    BalasPadam
  7. Salam Aidilfitri jugak kawan-kawan... :) Maaf zahir & batin..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie