-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Advance Joint Health Tablet

Bismillahirrahmanirrahim..........

Source: Google

Kesian kan bila tengok mak & ayah kita kadang-kadang terasa sakit sendi. Sebab sakit sendi boleh menyebabkan keterbatasan untuk bergerak.... Sebagai tanda kasih & sayang kita, sekali sekala hadiahkanlah supplement untuk kesihatan mereka.. Sebab penat lelah mereka menjaga kita tak mungkin mampu kita balas selama-lamanya.. Apa yang kecil untuk kita, kadang-kadang amat bermakna untuk mereka.

Jom cegah sebelum parah.. Supplement Advance Joint Health Tablet membantu mengekalkan kesihatan sendi kita... Berminat boleh hubungi saya dan Insya-Allah... setiap usaha kita akan Allah berkati...

 

2 Nukilan Rasa:

  1. Husben dok makan supplement ni tp brand lain. Next time boleh try beand ni pulak

    BalasPadam
  2. Ibu Lala... boleh try... Insya-Allah.. Kita berusaha.. :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie