-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Temasya Sukan SRAI 19 kali ke-14 (Part 2)

Bismillahirrahmanirrahim..........

Jom sambung cerita Temasya Sukan SRAI 19.. Selepas acara perbarisan, berlangsunglah acara sukan untuk murid-murid.. Untuk tahun 1 hingga 3, acara berlangsung di Padang A dan tahun 4,5 &6 di Padang B. Aku semestinyalah sekadar berada di padang A memandangkan Kak Ngah masuk acara isi pundi kacang dalam gelung... Tak sangka.. laju jugak Kak Ngah berlari, memandangkan dia peserta terakhir dan pasukan dia ketinggalan di tempat ke 4, she manage menghabiskan acara dengan berada ditempat ketiga.. Seronok tengok anak-anak kan??

Jom layan gambar jer la...

Tengah tunggu turn...

 Acara bawa bola dalam gelung
 Get ready....
 Set.....
 Go!!
 Yes... nak claim hadiah ni...
 Bersama teman semasa di Taski Abim..
 Menerima pingat gangsa
 I'm Happy!!
 With Mama & Papa...
Alhamdulillah.. dapat jugak discover bakat larian Kak Ngah...

2 Nukilan Rasa:

  1. seronoknya :)

    thanks kak bagi kata2 semangat dekat saya.

    hnya yg memahami saja yg tahu

    selamat berpuasa

    BalasPadam
  2. Insya-Allah Qaseh... Kita berusaha.. Allah lebih mengetahui yang terbaik utk kita.

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie