-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera



Bismillahirrahmanirrahim..........


 Jom rapatkan ukhuwah dengan join segmen ni.. Moga-moga kita bertambah kenalan dan boleh merapatkan silaturrahim... Kan seronok kalau ade kawan di merata tempat?? Selain menambah kenalan, kita juga berpeluang mendapat top-up RM5 :)

Apa syarat-syaratnyer??

 Antara syarat-syarat penyertaan :
1. Anda mestilah merupakan Follower blog Mieya.-Done
2. Buat satu entri bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera"-Done
3. Copy coding yang disediakan di bawah.- Tak sure coding yang mana :(
4. Klik iklan di blog Mieya sebagai dana tambahan nak buat giveaway nanti. (tiada paksaan)- Done
5. Dah siap? Hantar link url korang di ruangan komen entri ini.- Lepas ni yer..

Jom la join sama... KLIK SINI






2 Nukilan Rasa:

  1. Salam.
    Terima kasih sudi join segmen Mieya. Btw, goodluck and all the best ya !

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie