-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Nak Kurus & Sihat?- Set Slimming Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim..........

Seronok tak kalau kita sihat & kurus??? Kalau sepakat kurus tapi tak sihat tak best jugak kan?? Kadang-kadang kita nak kurus dengan cepat sampai ber'diet' secara yang salah... Tak bagus ler camtu.. Dengan Shaklee pun kita boleh shape-up with natural way.. Bukan maksudnya boleh kurus terus makan set sliming ni.. tapi supplement shaklee nie membantu menyingkirkan benda-benda dalam badan yang menyebabkan kita tak kurus... So, apa yang ada dalam set shape-up Shaklee??

Nak kurus & sihat kenelah melalui 3 proses.. Apa proses dia??

1. Bakar Lemak

 Pilihan yang ada lecithin or Omega Guard. Both berfungsi membakar lemak. Cuma dari segi keberkesanan, Omega lebih pantas bertindak...

2. Detox
 Lepas bakar lemak, badan kita kene detox lla segala kekotoran tu kan.. Barulah boleh rasa badan lebih ringan dan sihat... So, bila detox process.. pastikan minum air banyak yer.. barulah usus tu boleh bersih dan ready untuk penyerapan nutrien yang lebih optimum!!

3. Shape-up/ Toning
 Ni penting!! Bila dah kurus.. kita tak nak la body kita lembik.. menggelebar... So, kene pastikan otot kita dibina.. Apa beza Cinch ngan ESP?? Cinch memang untuk pembentukan otat manakala ESP adalah susu soya berprotein tinggi..

Apa yang patut anda pilih??? Bergantung pada masing-masing ok.. Jom! Hidup sihat dan Ceria ;)



0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie