-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Syafiq Demam

Bismillahirrahmanirrahim...

Since last Saturday Syafiq demam... Sabtu tu ala-ala biasa jer.. Bila masuk malam jer.. demam dia makin kuat sampai ala-ala nak fit.. Aku pun make sure sentiasa basahkan badan dia.. dengan harapan dapat turunkan suhu badan dia..

Pagi Isnin, bawak gi Klinik Kesihatan Seksyen 19.. Sebab dia actually ade appointment pada selasa tu. Alang-alang dah demam, bawa gi klinik untuk check sekaligus postpone appointment untuk blood sample. Sebenarnya kalau klinik kerajaan untuk bayi kurang 12 bulan, memang priority.. so tak yah tunggu lama-lama.. Lebih kurang kite gi klinik swasta jer la.. Sebab tu aku gi Klinik Kesihatan.. Sebab aku rasa doktor kerajaan lebih prihatin dengan keperluan bayi.. Tak bagi ubat yang bukan-bukan.. Kalau swasta, segala jenis ubat nak bagi.. Aku ni cukup particular bab2 ubat nie.. huhuhu... Bukan la nak kata lebih pandai dari doktor kan.. but as a parent, we always want the best for our child.. Tak gitu..

So.. bila demam dah masuk 3 hari, memang confirm la kene buat blood test sebab takut denggi kan... Bila result keluar, doktor kata everythings fine, lung ok.. no problem.. but he may have the Thalasemia... so, next appointment this coming Thursday (6/6/2013 aka today) for blood sample taken and refer to pakar once again.. pasrah jer la... janji syafiq sembuh.. dan yang paling penting, sekiranya he's confirm having the thalasemia kami prepare for the treatment..

Results darah Syafiq on 3/6/2013

Syafiq yang tidur dengan kepala berbalut dengan towel basah..

Cepat sembuh yer Syafiq



0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie