-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sukaneka Taski ABIM 2013- Shah Alam

Bismillahirrahmanirrahim....

Ahad (19/5/2013) yang telah berlalu, Taski ABIM menganjurkan sukaneka di Kompleks Sukan JKR Seksyen 17 Shah Alam.. Taski ABIM yang terlibat adalah Taski ABIM Tmn Sri Muda, Al-Ubudiah, Seksyen 19 dan Seksyen 28. Huda masuk acara susun tin... Walaupun cuaca panas, rata-rata parents are willing to spend their time for the event. Selain sukaneka, ada juga cabutan bertuah untuk parents yang datang...

Acara dimulakan dengan perbarisan, bacaan doa diiringi dengan lagu ABIM dan nasyid, ucapan perasmian dan seterusnya permainan dalam sukaneka...  Actually aku agak excited sebab Huda ni cam kurang aktif sikit.. Dia lebih banyak menghabiskan masa didalam rumah compared to other siblings... So, tak sabar nak tengok aksi dia...

Huda masuk acara lari susun tin... Kelakar jugak tengok aksi Huda... Tapi overall, aku rasa dia dah buat yang terbaik... Walaupun hanya berjaya mendapat saguhati sahaja... Jom layan aksi Huda di padang....

Huda.. Her 1st sukaneka

This our lucky number


Perbarisan..
 




Parents lebih excited bila anak-anak ber'sukaneka'.. Including myself :)

Seronok tengok piala..
 
Huda tengah prepare untuk lari susun tin..

Hanya berjaya dapat saguhati.. 


Tunggu waktu balik.. acara selesai sudah...


Yang penting kami turut memberikan sokongan... 


0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie