-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Alor Gajah- Part 2



Bismillahirrahmanirrahim....

Jom sambung balik cerita we all kat Alor Gajah...  Next day is the big day for my cousin.. She's getting married with org Batu Beremdam.. also from Melaka.. Oklah tu.. Senang nak balik kampung... Mak saudara aku buat konsep masak sendiri.. So anak beranak jer la masak.. Tukang masak diimport dari Kelantan iaitu.. Mak saudara aku jugak.. We all cuma tolong yang kecik-kecik jer... Jom tgk gambar-gambar sekitar majlis ...

Gulai kawah... Terbaik....

Menyibuk jer aku nie.. hehehe..

 My brother & my sister
Suasana di tempat memasak..


Ketibaan pengantin..


 'Pengantin' cilik.. hahaha
 Our Family..

Selesai majlis.. malam tu we all gi ronda-ronda ke Tampin.. Singgah shopping complex cari hadiah untuk sepupu aku tu.. gi dinner then pergi Air Panas Gadek... Air Panas Gadek ni actually 5 minit jer dari homestay kami.. Ok jugak la air panas nie.. Tapi we all pergi kejap jer.. sebab hujan dah turun.. kesian plak kat Syafiq.. kan?? 

Sekitar aktiviti malam kami...

Seronok dapat main kan??


Dinner time..



Di Air Panas Gadek.. Ni jer gambar yang aku ade.. Yang lain dalam phone hubby... Lain kali nak datang lagi ler ke sini...
 





The next day majlis menyambut menantu plak di Batu Berendam... We ols just follow rombongan ler..

Majlis di Batu Berendam, Melaka

Me & My mum...

Habislah sudah cerita aku di Alor Gajah... Semoga menjadi kenangan terindah buat kami.. Buat sepupuku.. Semoga berbahgia sehingga ke syurga...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie