-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Alor Gajah Melaka- Part 1

Bismillahirrahmanirrahim...

Cerita tertunda.. Biarlah lambat asalkan ada.. hehehe.. Boleh dikatakan every year we all ke Melaka... Tapi kebiasaannyer pergi Ayer Keroh la kan... Tapi last 2 weeks (permulaan cuti sekolah), kami sekeluarga pergi ke Alor Gajah untuk majlis perkahwinan sepupuku...

Disebabkan family aku yang besar, aku decide to stay at homestay ratherkan kat rumah mak saudara.. Supaya lebih selesa anak-anakku berehat dan lebih privacy.. Boleh camtu?? We all stay di Teratak Joeragan, Taman Pisang, Gadek..

Ni la rupa homestay kami.. Agak convenience dan sangat berbaloi dengan harga RM130/night.. We all stay for 3 days..

 

Tengok dalam rumah camne...



Recommended untuk stay kat sini.. sebab tuan rumah pun ok... Lepas check-in we all gi rumah mak saudara aku.. tolong preparation for wedding the next day.. Jom layan gambar jer la...



Cantik tak bulan malam nie???

Ok.. sambung nanti yer... Esok nak jalan jauh...:)

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie