-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Pengedar Shaklee Berdekatan Anda

Bismillahirrahmanirrahim.......... 

Sekarang ni dah takyah risau dah mana nak cari supplement Shaklee mengikut budget anda... normal mode of delivery adalah melalui Pos Laju... tetapi jika anda ingin COD (Cash on Delivery).... anda boleh pick up sendiri dari saya atau anak2 buah saya ni..

Untuk Full Pack,anda boleh dapatkan di mana2 branch Shaklee yang berdekatan KLIK DISINI dan boleh menggunakan ID Saya 958686 dan jika bernasib baik... anda juga boleh dapatkan supplement Full Pack dari stok di rumah kami.. 

Suka diingatkan, anda berhak mendapat penjelasan mengenai supplement yang anda ambil dan cara pengambilan yang betul dari kami pengedar sah Shaklee anda.

>> SELANGOR << 


 INI SAYA
Mai (ID: 958686)
HP : 012-6629171
Area : Shah Alam, Bukit Jelutong, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang
*
*
*


Zita Ezura Manap (Zita)
E : ezara_manap@hotmail.com
  FB : http://www.facebook.com/exxoramnp/pages/supplement4u
HP : 012-9869636
Area : Shah Alam, Subang Jaya (tgk area), Bukit Subang
*
*
*

Hasni Hazura Hamdan (Hasni)
E : hasnihazura_85@yahoo.com
  FB : http://www.facebook.com/hasni hazura hamdan
HP : 019-2798136
Area : Sri Kembangan, Serdang, Puchong, Putrajaya
*
*
*
 Nama: Raziah bt Saluki
Contact No: 019-2682718
FB Page:http://www.facebook.com/Ibu Mon Shoppe
Area: Shah Alam (U8,U9, U10)- Bukit Jelutong, Sunway Kayangan, Alam Budiman, TTDI, Kg Melayu Subang.
 
  Nama : Liana Hidayah Binti Sulaiman
     ID No. : 1075145
     Contact No. : 017-6559024
     Area : Shah Alam
     Email : miss_anali@yahoo.com

Cawangan Shaklee Berdekatan Anda




Bismillahirrahmanirrahim..........


OUR BRANCHES...
Untuk beli produk Shaklee pada harga ahli, terus ke cawangan Shaklee berdekatan anda dan gunakan ID saya. Untuk Location map bleh klik or kat view bawah tu.


Office
Business Hour
Location Map
Kuala Lumpur
31, Jalan 2A/27A, Section 1,
Wangsa Maju Setapak,
53300 Kuala Lumpur.
Tel : 603-4142 6442
Fax: 603-4149 6313

Contact : Ida (Branch Supervisor)
Monday to Friday:
10:00 a.m. to 7:00 p.m.

Saturday (1st & 3rd):
10:00 a.m. to 7:00 p.m

View Shaklee Kuala Lumpur in a larger map
Penang
A-2, Jalan Todak 1,
Pusatbandar Seberang Jaya,
13700 Perai.
Te l: 604-397 4325
Fax: 604-397 4324

Contact : Cannie Teoh
(Branch Supervisor)
Monday to Friday:
10:00 a.m. to 7:00 p.m.

Saturday (1st & 3rd):
10:00 a.m. to 7:00 p.m

View Shaklee Penang in a larger map
Ipoh
32, Medan Istana 1,
Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.
Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Contact : Eunice Lau
(Branch Supervisor)
Monday to Friday:
10:00 a.m. to 7:00 p.m.

Saturday (1st & 3rd):
10:00 a.m. to 7:00 p.m.

View Shaklee Ipoh in a larger map
Johor Bahru
14, Jalan Molek 1/10,
Taman Molek,
81100 Johor Bahru.
Tel: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188

Contact : Fiona Chow
(Branch Supervisor)
Monday to Friday:
10:00 a.m. to 7:00 p.m.

Saturday (1st & 3rd):
10:00 a.m. to 7:00 p.m.

View Shaklee Johor Bharu in a larger map
Kota Bharu
319, Section 25, Bandar Kota Bharu,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.
Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711
Sunday to Thursday:
10:00 a.m. to 7:00 p.m.

Saturday (1st & 3rd):
10:00 a.m. to 7:00 p.m.

View Shaklee Kota Bharu in a larger map
Kota Kinabalu
Lot 7, Tkt Bawah, Lorong Lengkuas,
Wisma Damai, Jalan Damai, Luyang
88300 Kota Kinabalu.
Tel: 6088-272 087
Fax: 6088-272 089
Contact : Amir Bin Kissi
(Branch Supervisor)
Monday to Friday:
10:00 a.m. to 7:00 p.m.

Saturday (1st & 3rd):
10:00 a.m. to 7:00 p.m.

View Shaklee Kota Kinabalu in a larger map

Shaklee Selangor @ HQ :
EMPIRE TOWER,LEVEL 3A, Subang, Selangor
No Tel : 03-5622 3188
Monday to Friday:
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Saturday (1st & 3rd):
10:00 a.m. to 7:00 p.m

ORDER NOW




Bismillahirrahmanirrahim..........


CARA PEMBELIAN:

  1.  Boleh hubungi saya melalui SMS/Whatsapp untuk harga Istimewa/promosi di 012-6629171, atau melalui e-mail: farizatul2002@yahoo.com 
  2. COD adalah untuk kawasan Shah Alam, Bukit Jelutong, Kampung Melayu Subang, Ara Damansara sahaja.
  3.  Bagi pembelian secara POS, Charge pos dikenakan sebanyak RM10 untuk semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah dan Sarawak.. 
  4. Untuk pembelian secara pos, bayaran hendaklah dibuat sebelum penghantaran. Jangkamasa pengeposan Antara 3-5 hari bekerja. 
  5. Bagi negara-negara lain, kadar pengeposan adalah mengikut berat dan menggunakan khidmat POS LAJU International. 
  6.  Setelah bayaran dibuat, bukti pembayaran hendaklah diberikan samada melalui e-mail / SMS/ Whatsapp

*********************************************************************************
INFO PEMBAYARAN:

Pembayaran boleh dibuat melalui
NO Akaun: 12330000671207 
(MAZATUL AZURA MUHAMAD)

No Akaun: 112278031758 
(MAZATUL AZURA MUHAMAD)

About Me

Bismillahirrahmanirrahim..........




I am a Shaklee Independent Distributor, wife to Farizal Mohamad and mother of 5 super genius kids. Live in Shah Alam, Selangor and very inspiring in sharing benefits of the Shaklee products and tips for successful breastfeeding journey with working mums. Do contact me as a friends and also your consultant for Shaklee Product.

Always aim the highest and strive for the best!

Name: MAZATUL AZURA MUHAMAD
SID  : 958686
Contact: 012-6629171 
COD Area: Shah Alam, Kota Kemuning, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang, Subang- Airport.

Pos diterima di seluruh Malaysia.

Kembara Ke Kota Kinabalu

Bismillahirrahmanirrahim.....

Weekend lepas aku terbang ke Kota Kinabalu atas tuntutan kerja.. Menghadiri HSE Engagement dengan PCSB-SKO/SBO. Pergi on Sunday and return on Wednesday.. This is my 2nd time at KK.. This time agak leisure sebab sewa kereta.. so boleh la jalan-jalan sekitar KK.. Kalau dulu terpaksa tumpang kawan-kawan SHO berjalan...

This session aku stay kat Pacific Sutera Harbour.. Engangement session bermula dengan golf on the Sunday evening and followed with  dinner on the night.. Golf confirm la aku tak join... Flight aku kul 12.45pm from KK and reach KK around 3.30pm... Unfortunately, masa tunggu luggage.. luggage aku tak turn up.. huhuhu.. So, buat report ke Air Asia and ask them to send my luggage directly to Pacific.. Since aku ade dinner malam tu... terpaksalah aku pakai jer baju yang dok ade nie...

After check-in, naik bilik and mandi.. Terus pump EBM since b****t dah bengkak.. Sebenarnya freestyle aku pun dalam luggage tu.. Nasib baik akak yang join aku tu bawa pump jugak.. So guna la pump akak tu.. Then receive a call from Air Asia kata yang luggage aku dah sampai (delay sebab dia naik flight lain... huhuhu). Tapi sampai aku dah bersiap nak gi dinner pun lugagge aku tak sampai lagi...

My report for missing luggage

 Our room at Pacific Sutera Harbour- Seaview



 Dinner at Megallen Sutera Harbour- Grand Ballroom
Since dinner aku jer yg pakai sempoi- jeans & blause jer... so aku malas ar nak networking sangat.. Just enjoy my meal and show... huhuhuhu..

Suasana di Grand Ballroom- Magellan Sutera Harbour




Walaupun atas urusan kerja, sepanjang 4hari 3 malam di sana sempat jugak la enjoy seafood kat Anjung Samudera dan Anjung Senja... Then sempat jugak melawat Pulau Manukan.. Walaupun x leh nak snorkelling due to limited time, but okla.. just for leisure...

Sekitar di Sutera Harbour..
 Morning walk di Marina Bay.. Boleh nampak coral, ikan, landak laut, ketam.. burung-burung.. seronok!


 Sunset view from our room

Apa yang paling seronok di KK?? Mestilah Seafood...

Food selection di Anjung Samudera..



 Di Anjung Senja..



Insya-Allah.. Will come back in September.....

 





Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie